I flere år har jeg studeret på selvudviklings kurs om hvordan vores svagheder kan blive til vores talent.
Man snakker om at der to side af en guldmønt. Hvis man finder sine værste sider – finder man sin talent, stærkeste kræfter. Fx. jeg lever ikke efter de andre forventninger. Det er rigtigt, jeg er ligeglad af hvad de andre synes elle forventer af mig. Den anden side, lys side, min stærke side – jeg liver efter min egne ønsker. Jeg gør stort set det som giver mig glæde.
Alle de svagheder man kan forestille sig som dragen. Dragen, en god symbolik til at forstå og bekæmpe sine svagheder og gør dem til sine talenter, fås der af kraftigt værktøj til livet.
Det kan være dovenhed, målløshed, ondskab, spille afhængighed – alt, hvad kan have af dårlige påvirkninger i vores personligt liv. Dragen er symbolet på disse ting. Dragen beskrives som onde, kloge, stærke, farlige og meget intelligente væsener. De kan spyd ild, flyve og man skal bekæmpe dem i en åben kamp. Der kan sket magi i dit liv hvis du besejre en drage. Der kan også være mulighed for en fredelig aftalt uden kamp, hvor man finder en mellem løsning ;-))))

Jeg er kunstner og selvfølgelig forestiller jeg altid mig om hvordan min drage ser ud.
Det var svært, det var mange typer drager end jeg havde forestillet mig.
Siden sommer start har jeg lavet og arbejdet med min egen drage. Lige før Jul blev jeg færdig.
Hold da op hvor svært, langsomt men mega spændene proces!

På et tidspunkt kom dragen ud fra min styrke, ud fra mine planer hvordan han skal se ud og begyndte sit helt eget liv. Det var en smuk afslutning på en lang selvudviklings proces.
Nu sidder han, som fik navnet LILLIT, på toppen af stuens skab, læser forskellige bøger. Han har indre lys, lys på vinger, som en smuk symbolik. Hans skind er stærkt og glimer. Udsmykningen på rygrad og snude – med forskellige sten og perler.

Jeg tror i fremtid, skal jeg finder et nyt hjem til ham eller et sted til hvor man kan udstilles.
Har I en ide om det eller om selve dragen – skriv til mig venligst.

Share This:

En reaktion

Skriv et svar

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial