Vintersolhvervet er den vigtigste, mest energiske og stærkeste dag på året. I virkeligheden er vintersolhvervet det rigtige, oprindelige nytår for naturen.

I år 2020, som har været ganske kompliceret på så mange måder, er denne dag præget både af en nymåne og en overgang til en ny udviklingsæra. Alt omkring os ændrer sig, og det er et faktum, som vi alle kan iagttage. Energierne ved overgangen mærkes i flere dage før og efter solhvervet.

Ved vintersolhvervet er det meget gunstigt at lave planer for hele året, at drømme og forestille sig, hvad man vil have i sit liv i det kommende år. Alt dette vil have en særlig kraft på grund af naturens naturlige rytmer.

De første 12 dage efter solhvervet er symbolsk forbundet med årets 12 måneder.

Det menes, at du i disse dage kan ændre på din skæbne, fordi hjælpen til mennesket kommer fra selve naturen, der er i gang med at genoplive sig selv og at begynde på en ny cyklus.

Man bør være energisk, glad og bevidst ved vintersolhverv, fordi det er netop nu man investerer i det nye år af sit liv. Prøv at være opmærksom på, hvad der sker i dit liv i disse 12 dage og skriv det ned. Se efter symboler, tegn, og find positive løsninger til udfordringerne.

Og hvordan har vores familie tilbragt den første dag i det nye år og æra? 🙂

Planen var at møde solopgangen på stranden med morgenmad. Og her kommer det første “tegn” eller et tip til januar: lige meget hvor parat og villig du er til at fuldføre noget, kan eksterne forhold forhindre dig. I går gjorde vi os klar til at køre tidligt til stranden på en picnic – for at hilse på solen. Jeg bagte marcipankager og et saftig safranbrød formet som solen. Og det styrtede ned med regn, da vi vågnede om morgenen!!!

Og hvad gjorde jeg så? Jeg så på de ændrede omstændigheder og gennemførte min plan og opnåede mit mål med hensyn de nye omstændigheder! Vi lavede en picnic derhjemme i stedet for!!! Det blev enormt hyggeligt og vi fik en god snak om vores planer for det kommende år.

En god dag er begyndt. Og hvordan har DU det?

Share This:

Skriv et svar

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial